Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από γνωστό τραγουδιστή στα 19 της
Στην εκπομπή “Love It’ παραχώρησε συνέντευξη η Δέσποινα Ολυμπίου. Η τραγουδίστρια, που πέρσι συμμετείχε στο “Just The 2 Of Us”, μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξήγησε ότι δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Πάνο Δούκα. Παράλληλα μίλησε για την καριέρα της, για τη Eurovision που δεν εκμεταλλεύτηκε όσο έπρεπε, τις δυσκολίες που είχε συναντήσει μικρότερη και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από συνάδελφό της σε ηλικία 19 ετών.
«Η επιθυμία μου να κάνω παιδί ήρθε στη ζωή μου όταν μπήκε και ο κατάλληλος σύντροφος. Δεν έχουμε ενωθεί με τα “ιερά δεσμά του γάμου” αλλά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη στιγμή. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης που για μένα είναι ένας μικρός γάμος. Είμαι άνθρωπος που θέλω ο άλλος να νιώθει ελεύθερος δίπλα μου και να νιώθω κι εγώ ελευθερία. Αυτό δεν σημαίνει να μην είμαι δεσμευμένος. Αν δηλαδή γίνει γάμος δεν νιώθω ασφάλεια. Ασφάλεια νιώθω όταν έχω αγάπη και κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά για τη σχέση της με τον Πάνο Δούκα η Δέσποινα Ολυμπίου. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν ζηλεύει τον σύντροφό της, σημειώνοντας: «Δεν έχω γεννηθεί για να είμαι αστυνόμος στη ζωή κανενός».
Η κουβέντα ήρθε στην τηλεόραση στην οποία έχει μετανιώσει για τα συχνά της «Όχι» η Δέσποινα Ολυμπίου, αλλά και στη Eurovision την οποία ένιωσε ότι δεν εκμεταλλεύτηκε όσο θα έπρεπε. Η Δέσποινα Ολυμπίου είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2013 με το τραγούδι «Αν με θυμάσαι».


